Új információk

2024.08.15. 10:30

Törőcsik Mari egykori velemi otthonából nem lesz kiadó szálláshely

A Bors úgy tudja, az újdonos már elkezdte a ház felújítását, a tervek szerint Törőcsik Mari háza jelentős átalakuláson esik majd át, de a velemiek fellélegezhetnek: a legendás színésznő egykori otthonából nem lesz kiadó szálláshely.

Vaol.hu

A hírek szerint egy emberként háborodott fel a 343 lakost számláló Velem község, ahol a legendás magyar színésznő, Törőcsik Mari élt egészen 3 évvel ezelőtti haláláig. A helyiek azért dühödtek fel, mert Törőcsik lánya, Teréz eladta a színésznő imádott otthonát egy vállalkozónak. Az pedig már csak olaj volt a tűzre, hogy egyes információk szerint rövidesen egy bárki által kivehető Airbnb lakásként funkcionált volna a velemi házikó, ami oly kedves volt Törőcsik szívének - foglalta össze az elmúlt napok történéséit a Bors.

Törőcsik
A velemi házikó, ami oly kedves volt Törőcsik Mari szívének
Fotó: Unger Tamás

A Bors birtokába jutott információk azonban alapjaiban változtatják meg a házeladás miatt kialakult puskaporos helyzetet! Megtudtuk, hogy az ingatlant valóban egy velemi lakos vásárolta meg, ám azok az információk, amelyek szerint Airbnb-lakás lett volna belőle, nem igazak, vagy ha egykor mégis azok voltak, úgy mostanra a tulaj meggondolta magát.

Úgy tudni egyébként, hogy az új tulaj már elkezdte a ház felújítását, a tervek szerint Törőcsik Mari háza jelentős átalakuláson esik majd át, de a velemiek fellélegezhetnek: a legendás színésznő egykori otthonából nem lesz kiadó szálláshely.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában