Előadássorozat

2024.08.28. 17:00

Zarándoklat Budapesttől Máriapócsig - Élménybeszámoló a Szent Anna Házban

Hamza István és Wiktoráné Szerdahelyi Emília tartottak előadást az intézményben zarándoklatukról.

Múlt hét csütörtökön a Szent Anna Ház "Kalandozások a világban" előadássorozat keretén belül Hamza István és Wiktoráné Szerdahelyi Emília tartottak előadást közel 400 kilométeres gyalogos zarándoklatukról Az előadók Budapesttól Máriapócsig gyalogoltak, erről úti élménybeszámolót tartottak az intézmény gondozottjainak és megosztották tapasztalataikat a közönséggel.

Sokan voltak kíváncsiak a zarándoklat élményeire
Sokan voltak kíváncsiak a zarándoklat élményeire
Forrás: Facebook/Szent Anna Ház

Az előadás családias hangulatban zajlott, ahol a résztvevők első kézből hallhatták a zarándoklat nehézségeit és örömeit. Beszámoltak arról is, hogy az első szakaszt követően a szélsőséges időjárás miatt meg kellett szakítaniuk az útjukat, ami komoly kihívást jelentett számukra. Ennek ellenére sikerült folytatniuk, és végül teljesítették a zarándoklatot.

- A közel 400 km-es zarándoklat elismerést és nagy tiszteletet ébresztett bennünk. Visszavárjuk előadóinkat a további zarándokélményeikkel! - írják a Szent Anna Ház oldalán a szervezők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában