Születésnap

2024.09.07. 07:00

A gyerekek töltötték ki mindennapjait - A 90 éves Erzsi nénit köszöntötték Celldömölkön

Szalai Lászlónét 90. születésnapja alkalmából köszöntötte a celldömölki városvezetés Alsóságon. Fehér László polgármester, Farkas Gábor jegyző és Nagy Zoltán a Népjóléti Szolgálat igazgatója otthonában látogatták meg a város szépkorú lakóját.

Vaol.hu

Fotó: VN

Erzsi néni 1934. szeptember 5-én született Csepregen. 1952-ben érettségizett a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban, majd ezt követően Sopronban tanult tovább az óvónőképzőben, majd a Szombathelyi Tanítóképzőt is elvégezte. 1961-ben kezdett el első munkahelyén dolgozni, Jánosházán, majd 1962-ben Alsóságra került. Itt egy ideig vezető óvónőként látta el feladatait. A tanítóképző elvégzése után az Alsósági Iskolában kezdett dolgozni, 1989-ben innen is ment nyugdíjba.

1965. február 14-én kötött házasságot férjével, akivel két leányuk született. Erzsi néni most sem unatkozhat, 4 unoka és 3 dédunoka gondoskodik a tétlenség elűzéséről. Nagy öröm számára, hogy hétvégente összegyűlik a család, így élvezhetik az együtt töltött perceket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában