Ezt jó, ha tudod!

Tegnap, 11:11

Burkolatjavítás miatt lesz teljes útlezárás Őriszentpéteren

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Magyar Falu Program keretén belül burkolatjavítási munkákat végez a Kétvölgy-Szentgotthárd összekötő úton a Szentgotthárd-Zsidahegy - Szentgotthárd közötti szakaszon. A munkálatok 2024. szeptember 19. és szeptember 27. között, munkanapokon 7 és 17 óra között zajlanak, melynek idejére teljes útlezárást vezetnek be a szakemberek, ezért terelőúton lehet közlekedni - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik majd a munkavégzés, de forgalombiztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján indokolt esetben behajthatnak a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig. A megkülönböztető jelzést használó járművek, illetve a Volánbusz járművei a munkaterületen át tudnak közlekedni. Kerülni az Apátistvánfalva – Máriaújfalu - Szentgotthárd útvonalon van lehetőség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában