Helyi közélet

2024.09.13. 07:12

Hömbölde Fesztivál lesz szombaton Jákon

Immár negyedik alkalommal garantálják a közös szórakozást és kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak. A jáki Novák Dezső Sport- és Szabadidőcentrum (a focipálya és környéke) ad helyet a fesztiválnak szeptember 14-én.

Gombos Kálmán

Forrás: VN

Idén is fergeteges programokkal várják az idelátogatókat a Jáki Hömbölde Fesztivál programjaira. Egész nap jár majd a Dottó kisvonat, a faluban több megállóról viszi az utasokat a helyszínre. Délután 16:00 órakor a gyerekek kedvence, az Óriásmedve lép színpadra, majd olyan fellépők gondoskodnak a hangulatról, mint a DEMFER, FEEL GOOD, Stagepass, Ámokfutók és Kozsó, valamint Sterbinszky & Mynea. A buli hajnalig tart, Records dj & Klau-val. A várható őszies idő miatt a (korábban meghirdetett) szalmabála-labirintus elmarad. A többi programot azonban fedett, zárt helyen tartják, tehát fázni sem kell! A rendezvényre a belépés ingyenes!

Fesztivál üres hassal??

Dehogy! Ha valaki megéhezik, a gasztro-sátrakban a retro ízek világába röppenhet vissza: tócsni, kolbász, hamburger, hot-dog, kürtőskalács, palacsinta, popcorn és még sok más finomság vár rá, remek italokkal kísérve.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában