Fűtés

2024.09.16. 10:32

Végre! Szombathelyiek ezrei vártak erre a hírre

Olvasónk hétfőn nem sokkal kilenc óra után jelezte: beindult a fűtés, melegek a radiátorok a szombathelyi távhős lakásában.

Vaol.hu

Melegek a radiátorok

Forrás: VN

Miért kell fázniuk a szombathelyi távhős lakásokban élőknek vasárnap? - tettük fel a kérdést korábbi cikkünkben. Szeptember 15-én ugyanis hivatalosan is elkezdődött a fűtési szezon. 

A szolgáltató korábban lapunknak úgy nyilatkozott: - a szolgáltatást szeptember 15-én, vagy azt követően azon a napon kezdjük meg, amelyet megelőzően legalább három napon keresztül egybefüggően 15 °C alatt maradt a napi átlaghőmérséklet. Az e pontban foglaltaktól kizárólag a közszolgáltatási szerződésben vagy írásbeli megrendelés esetén lehet eltérni. Az időjárás-előrejelzésekre figyelemmel felkerestük valamennyi érintett lakóközösség képviselőjét, közülük csupán egy partner mondta le írásban a fűtésszolgáltatást.  

Hozzátették: Hétfőn - amennyiben azt a külső hőmérséklet is indokolja - Szombathelyen több, mint 11 ezer lakásban és az intézmények jelentős részében lesznek melegek a radiátorok. A fűtésszolgáltatás megkezdésének időpontját a távhőszolgáltatással ellátott épületek lakóközösségeinek képviselői tudomásul vették - közölte a Szombathelyi Távhőszolgáltató

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában