Jegyzet

2 órája

Ma még lom, másnap szükség lenne rá

Tóth Katalin

A nagy tavaszi után itt a nagy őszi lomtalanítások szezonja. A tavasziról úgy tartják, segít elszánni magunkat, hogy megszabaduljunk a téli holmiktól, az ősziről pedig, hogy fizikailag-lelkileg is a téli időszakra készít elő. Ha már elszánás: nem kell ahhoz szezon, hogy miután a szekrények túlcsordulnak és túlzsúfoltnak érezzük a kamrát, nagy lendülettel kiszórjuk a kopott textileket, feleslegesnek gondolt konyhai eszközöket és a felgyülemlett dunsztos üvegeket.

Grumpy cute brunette girl frowning displeased, sulking and looking disappointed up, pointing fingers on top, standing against blue background
Ma még lom, holnap kellene
Fotó: Freepik.com

Az már más kérdés, miért derül ki rendszerint már másnap, hogy éppen arra a poháralátétre, piros varrócérnára, félig beszáradt ragasztóra és edényfogóra lenne szükség, ami már tegnap este óta a 240 literes fekete kuka alján, gondosan bezárt zacskóban pihen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában