Ezt jó, ha tudod!

8 órája

Vágányzár: fontos változások a Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalon

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása alapján a 2024. szeptember 26-tól szeptember 27-ig Győr - Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Gombos Kálmán

Illusztráció!

Forrás: MW/archív

Fotó: Katona Tibor

A SAVARIA InterCity vonatok helyett Győr - Szombathely állomások között, illetve Győr - Csorna - Répcelak - Szombathely útvonalon vonatpótló autóbuszok közlekednek. A DRÁVA és MURA InterCity vonatok csak Győr - Graz/Ljubljana viszonylatban közlekednek, Budapest felől/felé a hirdetményen szereplő Railjet xpress vonatokkal biztosított az eljutási lehetőség. Az InterCity vonatok budapesti végállomása - néhány vonat kivételével - módosul. A DRÁVA és MURA InterCity vonatok helyett Győr - Szombathely állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, Csorna és Répcelak állomások érintése nélkül. A vonatpótló autóbuszok Győrben a VOLÁN autóbuszállomáson állnak meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában