Jubileum

2 órája

40 éves lett a sárvári bölcsőde

Jelenlegi és egykori dolgozók együtt ünnepelték a Sárvári Cseperedő Bölcsőde fennállásának 40 éves évfordulóját az intézményben.

Polgár Patrícia

Forrás: VN

Az ünnepségen megjelenteket Varga Istvánné intézményvezető köszöntötte, aki elmondta: 40 évvel ezelőtt, szeptember 17-én reggel 49 kisgyermeket vártak a kollégák izgatottan. Ez a létszám az évek folyamán folyamatosan emelkedett, és immár 94 férőhellyel működnek. Szólt arról is, hogy az elmúlt évben gyökeresen megváltozott az épület arculata. Kívül-belül szép új köntöst kapott, valamint egy csoportszobával teljesedett ki a bölcsőde.

Az intézmény40 éves fennállása alkalmából Kondora István polgármester Sárvár Város Polgármesterének Jubileumi Emlékérmét adta át Varga Istvánné bölcsődevezetőnek.
Az intézmény40 éves fennállása alkalmából Kondora István polgármester Sárvár Város Polgármesterének Jubileumi Emlékérmét adta át Varga Istvánné bölcsődevezetőnek.
Fotó: Fonyó Roberta

- Nagy öröm, hogy a város legkisebb lakóit egy modern, korszerű, kibővített intézményben fogadhatják szeretetteljes légkörben nap mint nap a bölcsőde gondozónői - méltatta ünnepi beszédében Kondora István polgármester a bölcsődében folyó munkát.

A jubiláló intézmény részére Sárvár Város Polgármesterének Jubileumi Emlékérmét adta át, amelyet Varga Istvánné bölcsődevezető vett át. Az intézmény 40 éves fennállása alkalmából a családok életét segítő, kiemelkedő szakmai működése, valamint a gyerekek gondozása és nevelése érdekében kifejtett szeretetteljes munkája elismeréseképpen adományozta a bölcsődének az elismerést.

Az ünnepségen a Nádiverebek együttes muzsikált, majd a régi és jelenlegi dolgozók közösen ültettek el egy vörös juharfát. A kis japán fa elültetése tökéletesen szimbolizálja a gondoskodást, a közösségi összefogást és a jövőbe vetett reményt. Ahogy a kis fácska növekszik és gyökeret ereszt, úgy erősödik a közösség, és az együtt elért eredmények is gyümölcsöt hoznak majd.

Az ünnepség végén megszegték a jubileumi tortát és pezsgőzés, beszélgetés zárta a délutánt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában