Program

2 órája

Aktív családi nap lesz az Írottkő Natúrparkban

A résztvevők több túraútvonal közül választhatnak és ügyességi vetélkedőkkel tehetik magukat próbára. Az Írottkő Natúrparkért Egyesület, folytatva a hagyományt, idén is megrendezi a méltán népszerű „Aktív családi napot” október 12-én szombaton, Csepregen és környékén.

Vaol.hu

Forrás: Írottkő Natúrpark

A résztvevők több túraútvonal közül választhatnak, így lesz Szőlőhegy-bejárás, nordic walking és smovey túra, megismerkedhetnek az alpannonia® körtúrákkal, de lehet részük madármegfigyeléssel összekötött túrában is. Idén először jelenik meg a programkínálatban túra a fogyatékossággal élők számára is. Sárvárról, Zsiráról és Kőszegről kerékpáros túrák indulnak Csepregre. A túrákra regisztrálók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Regisztrálni a [email protected] email-címen lehet. 

Aki a Malomkertbe látogat el, kipróbálhatja magát tradicionális alapokra épülő modern, japán harcművészetben az Aikido-ban Kardos Attila 5. dan mesterrel, de zumbázhat Barasics Edinával, vagy ugrókötelezhet a többszörös Európa- és világbajnok Bánhegyi Adrienn-nel.

A Sárvári Gyógyfürdő Kft. Kalandparkjának kitelepülésével igazán izgalmas ügyességi vetélkedőkkel tehetik magukat próbára a résztvevők. A Jurisics Miklós Bandérium és Hagyományőrző Egyesület jóvoltából pedig lovagi kiképzést kaphatnak és különböző próbatételeket állhatnak ki a családok.

Az esemény hulladékmentes, ezzel is szeretnék felhívni a figyelmet a természeti és épített környezetünk védelmére. Mindenkit vár szeretettel az Írottkő Natúrparkért Egyesület!

A részletes program az alábbi linkeken olvasható:

Facebook: https://www.facebook.com/naturpark.irottko/posts/pfbid0s1qZtVJGcKP2azqgQ2YtNTvcf1eGCXYBLrxVP6MWc6FZK9Z8sQ5T9LbGKRT3ZnBMl

Web: https://naturpark.hu/hu/turizmus/programnaptar/?pid=4106 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában