Régi ismerős új köntösben

3 órája

Újabb élelmiszerüzlet nyílt Celldömölkön - fotók

Ezúttal egy régi ismerős tér vissza új köntösben. 

Vaol.hu

Fotó: Giczi Sándor

Csütörtökön reggel hét órakor megnyitotta kapuit a vásárlók előtt a megújult SPAR üzlet a Sági úton. A szupermarket külön akciót hirdetett az alkalomra: a grillcsirkét és sört is kedvezményes áron kínálják.  

Újabb élelmiszerüzlet nyílt Celldömölkön 
Újabb élelmiszerüzlet nyílt Celldömölkön 
Fotó: Giczi Sándor

Giczi Sándor, a Vas Népe celldömölki külsős munkatársa ott volt az újranyitás pillanataiban, és felidézte a Sági úti ingatlan történetét is. “A Spar üzlet helyén korábban Nagy Gyula által üzemeltetett Zöldfa vendéglő működött, egy 1926.május 29.-én keltezett iparengedélyi határozat szerint. 1950-ben került sor az un. Munkacsoport Zeneiskola megalapítására a Lázár házban, amit ezután került ebbe az épületbe. Ezt követően Szerdahelyi kárpitos, majd az Építő KTSZ használatában volt, építésvezető Kaisinger Sándor volt. Egy 1979. májusi -Vida Levente által készített képen az épület még meg volt. 90 körül vette meg a Janics Zitáék  apukája Ezután elől Palackozott Italok Boltjaként, üzemetl, hátul Szerdahelyi kárpitos használta, továbbá a Dénes Laci képkeretező is ott volt a 90-es években. 2004. május 26 -án adták helyén az ország 111. SPAR üzletét- emlékeztetett. 

Egy régi ismerős tér vissza új köntösben
Fotó: Giczi Sándor

Egy hete egy másik élelmiszerüzlet nyílt

Épp egy hete számoltunk be róla, hogy hosszú várakozás után megnyílt az ALDI a kemenesaljai városban.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában