Fejlemény

2 órája

Új üzemelője van a kámoni posta épületének!

Új üzemeltetője van az egykori postaépületnek - a helyi vállalkozás közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt. Ismert, a kámoni postahivatalt 2022 végén zárták be.

Vaol.hu

Fotó: Cseh Gábor

"Szeretnénk veletek megosztani az örömhírt, hogy a folyamatos fejlesztések jegyében mostantól a Kámon-Hús Kft. üzemelteti a régi postaépületet" - osztotta meg közösségi oldalán a kámoni bisztró és húsbolt. Ismert, a kámoni postahivatalt 2022 végén zárták be, azóta kihasználatlanul állt az ingatlan. 

kámoni posta
Új üzemeltetője van a kámoni posta épületének 
Fotó: Cseh Gábor

Kámoni postaépületnél új parkolóhelyeket alakítanak ki 

Úgy folytatták: "Az épülettel hosszú távú terveink vannak, ám első és legsürgősebb feladatunknak tekintjük, hogy a belső udvaron mielőbb új parkolóhelyeket alakítsunk ki a vendégeink, vásárlóink számára. A parkolás évek óta nehézségekbe ütközik a környéken, így reméljük, hogy az átalakítással - ha teljesen megoldani nem is -, de enyhíteni tudjuk a problémát. Terveink szerint a kényelmes, új parkolóhelyek már novembertől használhatók lesznek" - írták a bisztró közösségi oldalán.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában