Kórházteszt

2 órája

Szombathelyen jobb szülni, mint Budapesten?

A népszerű, az anyaság valódi oldalát bemutató blog kórháztesztje szerint igen. A szerző 2023 decemberében szült a Markusovszky-kórházban, és azt írja: “Egy kivételével mindenkire csakis pozitívumként emlékszem vissza.”

Vaol.hu

20230927 Külső kép Vas Vármegyei Markuszovszky Egyetemi Oktatókórház, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

Rendszeresen kórházteszttel jelentkezik a bezzeganya.reblog.hu portál. Az összehasonlíthatóság jegyében a szerzők ugyanazon kérdésekre válaszolnak: kórház állapota, orvosok(ok), illetve csecsemős nővér(ek) segítőkészsége, ételek és kommunikáció minősége, és így tovább. A legutóbbi bejegyzésben a Markusovszky-kórházat mutatták be. 

Markusovszky-kórház
2022 tavaszán átadták a megújult szülészeti osztályt a Markusovszky-kórházban
Fotó: © Cseh Gábor

Tíz pontból tíz a Markusovszky-kórháznak 

Itt, Szombathelyen a legjobb volt, összevetve a kisfiam születésével Budapesten. Mind a csecsemősök mind az engem vizsgáló orvosokkal a legjobban meg voltam elégedve

- írta a szerző az összegzőben.  

Válaszaiból kiderül továbbá: a baba ellátásához mindent biztosít a kórház, a “hazamenős ruhát” elegendő az elengedés napján bevinni. 

Az étel szerinte “nem nagy adag, és nem a legjobb” volt, a hegkezeléssel kapcsolatban azonban kapott tanácsot, dicsérte az aneszteziológust, az osztályt pedig korszerű, igazi 21. századbelinek jellemezte. 

Korszerű irányelvek mentén 

Korábban beszámoltunk róla, három ütemben közel 400 millió forintból valósult meg a Markusovszky-kórház Szülészeti- Nőgyógyászati Osztályának, valamint a Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztály gyermekágyas részlegének felújítása. A helyiségek kialakítása során a korszerű szakmai irányelveket vették figyelembe: baba és kismama a nap 24 órájában együtt lehet. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában