Színház, előadás, kézműves foglalkozás

3 órája

Őszi programkavalkád a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtárban

Színház, előadás, kézműves foglalkozás - kicsiket és nagyokat egyaránt vár októberben a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár. Igazi programkavalkáddal készülnek az őszre.

Vaol.hu

Forrás: VN/archív

Nincsen október megemlékezés nélkül, az 1956-os forradalom- és szabadságharc tiszteletére október 22-én, 11 órától rendezik a városi ünnepséget. Az őszi szünet zenés mesejátékkal kezdődik a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtárban: a Pódium Színház Ágacska című előadását mutatja be. Október 26-án a Pesti Művész Színház mutatja be a Szemenszedett igazság, avagy hazudni tudni kell című darabot. A program este 19 órakor kezdődik. 

program
Ez is program: a szervezők segítenek az egyedi Halloween tökök megvalósításában Fotó: VN-archív

 

Izgalmasnak ígérkezik dr. Gelencsér András levegőkémikus, egyetemi tanár előadása, amelyben a globális fenntarthatóságról lesz szó. A válság és útkeresés korunkban címmel meghirdetett előadás október 29-én, 17.30 órakor kezdődik.  

Programkavalkád nem csak gyermekeknek 

Az őszi szünetben tágra nyitja kapuját az intézmény a gyermekek előtt: október 29-én, 14 órától kézműves foglalkozásra várják a KMKK gyermekkönyvtárában, a résztvevők őszi díszeket készíthetnek. Másnap a 2. emelti irodában tökfaragásra várják az érdeklődőket, 14 és 16 órai kezdettel. A szervezők azt ígérik, segítenek az egyedi Halloween tökök megvalósításában. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában