Kondipláza

3 órája

Savaria Plaza emeletén zajlanak a munkálatok - Mi nyílik az éttermek helyén?

A szombathelyi üzletházban zajlanak a munkálatok. A Savaria Plaza egykori éttermei Szombathely más pontjain nyitnak újra.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Ahogy közel egy hónapja a vaol.hu elsőként beszámolt róla, felmondták, illetve nem újították meg a bérleti szerződéseket a Savaria Plaza felső szintjén lévő ételudvar éttermeivel, és a fodrászat is bezár. A bérlők egy hónapot kaptak arra, hogy kiköltözzenek. A konditerem kialakításának munkálatai a napokban elkezdődtek. Információink szerint a thai-kínai étterem a város szélén nyit újra, a pizzázó a belvárosban fog hamarosan újra üzemelni, míg a fodrászat szintén a külvárosban fog tovább üzemelni. A kebabos további sorsáról egyelőre nem tudunk, a tulajdonosnak a városban több üzlete is van ugyanezen a néven, az egyik üzlet a Fő téren nem régen újult meg.

Savaria Plaza
Megkezdődtek a Savaria Plaza emeletén a munkálatok
Fotó: Unger Tamás

A Savaria Plaza jövőjéről az igazgató nyilatkozott a vaolnak

Egy hónappal ezelőtt dr. Rácz Dorina, a Savaria Plaza igazgatója válaszolt kérdéseinkre, akkori nyilatkozata szerint "az ételudvari bérleti szerződések lejártak, azokat megújítani a házirend és az előírások be nem tartása, illetve a tartozások felhalmozódása miatt nem tették meg. Hozzátette: a bezáró üzletek szabályellenes viselkedése a többi bérlő érdekeit is sértette".

Nyilatkozatában is szerepelt, hogy a vásárlók ételudvar iránti érdeklődése nem volt kellően erős már egy ideje, így az eddig a pontig volt fenntartható. - Ezen előzmények összessége vezetett minket ahhoz a lépéshez, hogy a jelen kor igényeinek és elvárásának megfelelően megújuljunk. A földszintre két nemzetközi új ruházati bolt költözik, az emeleten pedig városunk legmodernebb gépeivel rendelkező fitnesz termét kívánjuk kialakítani - írtuk.

A fejlemények és a munkálatok jól láthatóan elkezdődtek a komplexumban, ha többet tudunk, arról beszámolunk. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában