A hét ingatlana

2 órája

Patak a kert végében, Szombathelyen! - fotók

Vaol.hu

Ha szeretne egy olyan családi házat, amelyet még álmodhat tovább, nagy telekre van szüksége, patakra, pincére és több kis épületre, akkor ne keresgéljen tovább! Találtunk Önnek és családjának egy olyan házat, Szombathelyen, amit igaz, fel kell újítani, de megéri, mert jó helyen van, jók az alapjai, és rengeteg lehetőséget rejt magában. A környék csendes, a gyümölcsfákban nincs hiány, és a belváros is könnyen megközelíthető!

Szombathelyen
Patak a kert végében, Szombathelyen! 

“Szombathelyen családi ház eladó!

Jó alapokkal rendelkező, felújítandó családi házat kínálunk megvételre Szombathely egyik legkedveltebb városrészében, Bogáton.

Az ingatlan 62 nm alapterületű, 2 szobával rendelkezik.

A 2789 nm-es gyönyörű terület termő gyümölcsfákkal ültetett, a Gyöngyös-patak a telek végében csörgedezik. Az udvarban fúrt kút található.

A garázs férőhelyek száma 1, az épület részben alápincézett, az udvarban több gazdasági épület is megtalálható.

Az ingatlan állapota felújítandó, azonban a lehetőségek végtelenek. Az építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója szintén változatos.

A környék csendes és biztonságos, a tömegközlekedési lehetőségek kiválóak! A környék számos előnyös adottsággal rendelkezik.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában