Vállalkozók – ismét – egymás között

Jákon, az Ady Endre Művelődési házban 22-én, kedden este hatkor várják az érdeklődőket. A vállalkozók ezúttal a stresszről beszélgetnek.

Vaol.hu

A modern vállalkozók számtalan kihívással találkoznak, amik gyakran hatalmas nyomást helyeznek a cégvezetőkre és munkatársaikra egyaránt. A stressz a mindennapjaink része, de nem kell, hogy uralja életünket vagy vállalkozásunkat. Ez az inspiráló – és gyakorlati megoldásokat kínáló – rendezvény segít felismerni és kezelni a stressz forrásait.

Vállalkozók egymás között
Vállalkozók egymás között
Fotó: VN achiv

Vállalkozók és technikák

A résztvevők az este folyamán megismerkednek azokkal a stratégiákkal és technikákkal, amelyek segítségével hatékonyan csökkenthetik a stresszt, folyamatosan növelhetik teljesítményüket és kreativitásukat a mindennapi vállalkozói teendők során. A rendezvény interaktív részében ismét (akárcsak az előző alkalmon) lehetőség lesz saját tapasztalatok megosztására, valamint gyakorlatban is kipróbálhatók lesznek a bemutatott technikák.

Az alkalom minden vállalkozónak, vezetőnek és vállalkozást tervező szakembernek ajánlott, akik szeretnék megőrizni a belső nyugalmukat és növelni a hatékonyságukat a mindennapok során.

Főbb témák:

  • Hogyan ismerhetjük fel a stressz korai jeleit?
  • Stresszkezelő technikák vállalkozóknak
  • Hogyan teremtsük meg a munka-magánélet egyensúlyát?
  • Tudatosság és önismeret szerepe a vállalkozói sikerben

A részvétel ingyenes, de a szervezők előzetes Regisztrációt kérnek ezen a linken.

Vállalkozók egymás között
Vállalkozók egymás között
Fotó: VN achiv

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában