Drámások

2024.05.01. 09:13

Virga a gyermekszínjátszó találkozón: a celli lánycsapat arany minősítéssel jutott tovább

A XXXIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó vasi fordulóján - amelyet ezúttal Zalában rendeztek meg, együtt a zalai csoportok bemutatkozásával - arany minősítést kapott a celldömölki Snecik csoport előadása: továbbjutottak a regionális fordulóra, Pécsre.

Ölbei Lívia

A celli csapat, jobbra Tóth Ákos

Fotó: VN/Ádám Jenő AMI

A Celldömölki Ádám Jenő Zenei AMI színház tanszakján a Soltis Lajos Színház drámapedagógusai oktatnak. A gyerekcsoport vezetője, az arany minősítést szerzett előadás rendezője Nagy Zsuzsi, a szerző Tóth Ákos - ugyancsak a Soltis-színház társulatából. 

Az aranyoklevél
Forrás: Ádám Jenő AMI

A csoport tagjai, a Virga című előadás szereplői: Busa Letti, Erdélyi Petra, Horváth Eszter, Kuthi Lia, Lakat Piroska, Takács Eszter, Varga Luca, Zajcsek Hanga.

"Szeretettel gratulálunk! Hajrá lányok! Külön köszönet Nagy Zsuzsi rendező-osztályfőnök munkájáért, Tóth Ákosnak pedig az előadás megírásáért!" - olvasható az Ádám Jenő AMI bejegyzésében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában