Program hétvégére

1 órája

Charlie koncert az AGORA-ban - a vasi legenda Szombathelyre érkezik

A rekedtes hangú énekes 77. születésnapja alkalmából országjáró turnéra indult. Ennek egyik állomásaként lép fel Charlie szombaton az AGORA-ban,

Vaol.hu

Október 19-én este hét órakor a szombathelyi AGORA – MSH ad otthont Charlie jubileumi koncertjének, amely része a legendás énekes 77. születésnapja alkalmából szervezett országos turnénak. Ez az esemény azonban több egy egyszerű fellépésnél: egyfajta zenei összegzése mindannak, amit Charlie az évtizedek során létrehozott.

Charlie koncert Szombathelyen
Charlie koncert Szombathelyen
Fotó: Unger Tamás

Aki ott lesz, egy valódi időutazás részese lehet: a zenész legnagyobb slágerei csendülnek fel, amelyeket több generáció ismer és szeret. Ha minden dalát szeretnénk hallani, valószínűleg három külön koncert is kevés lenne – de egy bizonyos, hogy az „Az légy, aki vagy” nélkül elképzelhetetlen az este.

A jegyek elővételben az AGORA Jegyirodában és online is elérhetők, illetve az érdeklődők a helyszínen is megválthatják belépőjükek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában