Népszerű hely volt

2 órája

Miért adják el az Őrség egyik népszerű fogadóját?

Az épületegyüttes rendkívüli hangulatával vonzza a vendégeket. Bevezetett, jól működő fogadó-étterem eladó az Őrség szívében!

Vaol.hu

A kondorfai vendéglátó egység,  a jól bevezetett, méltán híres fogadó-étterem az Őrség egyik legszebb részén található, mindössze 14 kilométerre Szentgotthárdtól és 4 kilométerre Őriszentpétertől. Ezen a közel 3000 m2 területen elhelyezkedő 432 m2 alapterületű felújított épületegyüttes rendkívüli hangulatával vonzza a vendégeket - bukkantunk hirdetésre a jofogas.hu-n.
 

Őrség
A jól bevezetett, méltán híres fogadó-étterem az Őrség egyik legszebb részén található. Fotó: jofogas.hu


A Fogadó a dimbes-dombos őrségi falut átszelő út mentén helyezkedik el, és nevét a portán magasodó vén vadkörtefáról kapta. Az épületegyüttes felújítása 10 éve kezdődött, amikor még egy nagyon romos állapotban lévő, a múlt század elején épült kódisállásos parasztház állt a teleken.

A folyamatos építési munkálatok első fázisában elkészült a felújított, de régi formáját megőrző ház, amely két különálló apartmannak ad helyet. Mindkét apartman két szobával, felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A ház mögött található a pihenőkert gyümölcskerttel, fából készült játékokkal a gyerekeknek, rostsütő kemencével, bográcsozó hellyel és egy muzeális értékű óriásprés borozószínnel - olvasható a hirdetésben.

Az étterem két különálló teremből és egy különteremből áll, amelyhez akadálymentesített mosdó tartozik. Jó idő esetén a 28 fős terasz szép kilátást nyújt. A konyha minden jogszabályi és élelmiszer jogszabályi előírásnak megfelel.

A teljes ismertető IDE kattintva olvasható el>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában