Labdarúgás

2 órája

Bajner Bálint Görögországba igazolt

A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának korábbi játékosa, Bajner Bálint a görög negyedosztályban szereplő Episkopi FC játékosa lett.

Pum András

A 33 éves Bajner Bálintot nem kell bemutatni a magyar futballszurkolóknak: a szombathelyi születésű játékos idehaza és külföldön jónéhány együttesben megfordult.  Légióskodott Romániában, Olaszországban, Angliában és Németországban is. Legutóbbi csapata az azóta megszűnt NB II.-es Szombathelyi Haladás volt - a vasiakhoz 2024 február 20-én írt alá. Ám Aleksandar Jovic vezetőedző nem számított rá, így tavasszal egy meccsen sem lépett pályára. Bajner azóta klub nélkül volt.

Bajner Bálint
Bajner Bálint Görögországban folytatja pályafutását. Fotó: Episkopi FC

Nos, Bajner most Görögországba szerződött, a negyedik ligában szereplő Episkopi FC-hez írt alá. A krétai klub egyébként az előző szezonban esett ki a harmadosztályból. Bajnertól megtudtuk: a tulajdonossal és a sportigazgatóval is jó kapcsolatot ápolt és a csatár reményei szerint egy közös, eredményes jövő előtt állnak.

"Hatalmas átigazolás! Szerződtettük a magyar válogatott játékost” – írta az Episkopi FC honlapja - és több görög oldal is komoly erősítésről számolt be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában