Eredmények

2 órája

Haladás VSE: nem okoztak gondot a fürediek

Az NB II.-es női röplabda-bajnokságban szettveszteség nélkül magabiztosan verte a Haladás VSE a Szent Benedek RA juniorjait.

Haladás VSE–Szent Benedek Röplabda Akadémia Junior 3:0 (12, 18, 21). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 50 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás. 
Haladás VSE: Kőrösi, Tóth B., Marton, Derdák, Horváth B., Kovács A. Csere: Horváth Sz., Rudolf, Stéger, Vörös, Varga N., Némethy. Edző: Dr. Mucsi Péter.  

HVSE
Haladás VSE: két meccs, két győzelem, ráadásul szettveszteség nélkül 
Fotó: MRSZ


Jól kezdtek a hazaiak, már a nyitások meghatározták a játék alakulását. Az első két szettben is folyamatosan forgatta csapatát Mucsi Péter, ott még nem okozott döccenést a HVSE játékában a változtatás. A harmadik játszma kicsit bealvósra sikeredett. A fürediek éltek a Hali által felkínált lehetőséggel és  szorosabbá tették a szettet. A döntő pillanatokban viszont visszatalált játékához a házigazda és sikeresen zárta le a mérkőzést.


Ma 19 órától szombathelyi rangadó az egyetemi sportcsarnokban, ahol idén először csap össze a SZoESE és a HVSE. SD 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában