Bulvár-celeb

2 órája

Egy hajszálon múlt Völgyi Zsuzsiék élete

Völgyi Zsuzsiék néhány napja füstszagra ébredtek.

MW

Fotó: Szabolcs László

Egy hajszálon múlt Völgyi Zsuzsiék élete. Az énekesnő néhány napja hajnalban füstszagra ébredt, majd észrevette, hogy a telefontöltője lyukat égetett a lepedőn, abban az ágyban, amelyben kislányával ketten aludtak.

Völgyi Zsuzsiék élete egy hajszálon múlt
Fotó: Facebook

„Nagyon vigyázzatok! Éjszaka az ágyban maradt töltőn a telefonom, és hajnalban égett szagra ébredtem. A töltő csatlakozója olyan szinten melegedett fel, hogy kiégette a lepedőt, mintha egy csikket nyomtak volna el az ágyon. Teljesen le vagyok sokkolódva!” – írta a közösségi oldalán.

Völgyi Zsuzsi a Borsnak elmondta, tényleg nem sokon múlt az életük. A tűzoltók szerint egyébként évente több ezer telefontöltő gyullad ki, főleg az utángyártott eszközök. 

Zsuzsi sem eredeti töltőt használt, viszont egy itthoni nagy áruházban vette, így azt gondolta, biztonságos. Az eset után azonban mindent lecserél majd eredetire, és nem hagyja el többet úgy a házat, hogy bármi bekapcsolva marad. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!