Program

2 órája

Sárvári Oratórikus Kórus: jótékonysági előadásra készülnek novemberben

Új előadásra készül a SOK. A Sárvári Oratórikus Kórus november végén a Szent László templomban Karácsonyi rege címmel zenés színházi előadást adnak Jézus születésnapjára készülve.

Vaol.hu

A Sárvári Oratórikus Kórus november 23-án 18 órától a Szent László templomban ad jótékonysági műsort. Mint azt elmondták, a közel két órás előadásban a leghíresebb magyar és külföldi adventi és karácsonyi énekek szólalnak meg az 50 fős felnőtt és 15 fős junior kórus előadásában. A műsort színesíti a hópihék, az angyalok és a pásztorok tánca, valamint egy magyar Regölés, sőt felnőtt szereplőkkel jelenik meg a Szent család és a három király hódolata. A látványos, fény- és hangeffektekkel kiegészített előadás igazi karácsonyi ráhangolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak.

A Sárvári Oratórikus Kórus látványos adventi előadásra készül novemberben.
A Sárvári Oratórikus Kórus látványos adventi előadásra készül novemberben.
Forrás: Sárvári Oratórikus Kórus

Az együttes a közönséget is szeretné bevonni az éneklésbe, ezért közösségi oldalaikon november 13-tól megosztják a koncerten elhangzó dalaikat karaoke formában.

A SOK eddig is számos jótékony akciót szervezett, ez az előadás is karitatív jellegű. A támogatói jegyek bevételét több helyi szervezet számára gyűjtik és juttatják el.

A kórus így ajánlja közönségének a programot:

Képzeld el, hogy harang csendül, ének zendül. Képzeld el, hogy zsong a hálaének, képzeld el, hogy minden szívben csak szeretet lakik. Képzeld el, hogy boldogság száll a világra, képzeld el, hogy a karácsonyi rege valóra válik. Az előadásában megelevenedik a karácsonyi álom. A képzelet valósággá válik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában