Kézműves foglalkozás

2 órája

Zajlik az élet a vasasszonyfai könyvtárban

Az iskolakezdés és az olvasás népszerűsítés adta a témáját a könyvtár őszi kézműves foglalkozásának Vasasszonyfán: az érdeklődők fa könyvjelzőket díszíthettek akrilfestéssel.

Vaol.hu

Katavics-Szászik Ágota, a vasasszonyfai könyvtár munkatársa elmondta, nagyon sok segítséget, támogatást kapnak a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtártól. Az intézmény minden évben több rendezvényüket támogatja. Nyáron például zenés, interaktív író-olvasó találkozót rendeztek, a kézműves foglalkozások mindig népszerűek. Hozzátette: a község egyre több olvasója él a könyvtárközi kölcsönzések lehetőségével is, melynek köszönhetően bármely kiválasztott könyvhöz kényelmesen és gyorsan hozzájuthatnak a helyiek.

Ősszel megújul a vasasszonyfai könyvtár bútorzata, amelyet a Berzsenyi Dániel Könyvtár a kistelepülések könyvtári ellátását biztosító kiegészítő állami támogatásból valósít meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában