Falunap

2024.07.14. 18:13

Jó alkalom a találkozásra - falunapot tartottak Kőszegpatyon

Zenével, tánccal, fagylalttal várták a kőszegpatyiakat a Közösségi Házházhoz szombaton. Az eseményre Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is ellátogatott.

Vaol.hu

Fotó: OHR Tibor

 A hivatalos köszöntők után a helyi lányok és asszonyok bemutatója nyitotta a kulturális műsorok sorát, majd színpadra lépett a Derű néptáncegyüttes, és operett slágereket is hallhattak a kőszegpatyiak. Élő koncertet adott Horváth Meggie és Horváth Tamás, a hajnalig tartó bálon pedig Percsák zenekar szolgáltatta a talpalávalót. A gyerekeket ugrálóvár, csillámtetoválás, fagylalt várta. 

- A falunap jó alkalom arra, hogy az itt élők apraja-nagyja találkozzon, együtt legyen. Sokan dolgoznak a földeken, talán az aratási munkák közben jól jön egy kis pihenő - fogalmazott Májerhoffer Attila polgármester.  

- Kőszegpatyon közös munkával az elmúlt években jelentős előrelépéseket érhettünk el. Jutott forrás falubuszra, közterületi eszközökre, út és járdafelújításokra. Gratulálok a település újraválasztott polgármesterének és az új ciklushoz sok sikert kívánok neki és az új képviselőtestületnek, valamint Kőszegpaty minden lakójának - fogalmazott köszöntőjében Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője. 

A tombola bevételét a falu szépítésére és rendezvényeire fordítják.  

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában