Több ezer méter környezettudatosság - Mit kezdenek a szombathelyi művészetis diákok a Szent Anna-házban készült sálakkal?

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium kreatív diákjainak bogarat ültetett a fülébe a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Szent Anna-házában véghez vitt rekordkísérlet. A végtelenül hosszú sálakból installáció készül, a környezetünkre szeretnék felhívni a figyelmet.

Vaol.hu

Több ezer méter környezettudatosság. Mi készül a szombathelyi művészetiben?

Fotó: VN/Facebook/Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium

"A Szombathelyi Egyházmegyei Karitásszal izgalmas projektbe kezdtünk. A Szent Anna Ház tagjai több ezer méternyi sálat kötöttek és horgoltak. Mi pedig ezekből a sálakból fogunk majd készíteni egy látványos installációt, mellyel a környezetünkre szeretnénk felhívni a figyelmeteket!" - tette közzé a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium közösségi felületén. 

Látványos installáció készül a környezetünkért
Fotó: VN/Facebook/Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium

A szombathelyi Szent Anna-ház nagy sál-projektjét a vaol.hu figyelemmel kísérte, ott voltunk az intézmény Guinness-rekord-kísérletén. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában