Kosárlabda

2024.01.17. 13:51

Horvát irányító pótolja a vasiak sérült légiósát

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság nyolcadik helyén álló Egis Körmend közösségi oldalán jelentette be, hogy sérült amerikai irányítója pótlására új játékost igazolt.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Új irányítóval egészült ki együttesünk – adta hírül hivatalos közösségi oldalán az Egis Körmend NB I.-es kosárcsapata. Anton Cooknak előreláthatólag 2-3 hetet kell kihagynia, ami alatt továbbra is rengeteg kezelés, terápia és gyógytorna vár a játékosra. Mérlegelve a csapat helyzetét, a vezetőség és az edzők egy új játékos leigazolása mellett döntöttek. Ezek alapján megszületett a megállapodás a klub és Lovre Basic között, aki hétfőn már meg is érkezett Körmendre, kedden pedig edzésbe állt. A kontraktus egy hónapra szól, amely a klub döntése alapján meghosszabbítható a szezon végéig. Amennyiben a horvát játékosnak időben megérkeznek a papírjai, úgy a soron következő mérkőzésen be is mutatkozhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában