Kosárlabda

2024.04.28. 07:47

Így értékelték a Falco-ZTE mérkőzést az edzők

Ahogy arról beszámoltunk, az NB I.-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjének első felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a szomszédvár ZTE gárdáját gázolta el – 38 pontot vert ellenfelére.

Vaol.hu

Forrás: MW

Milos Konakov: – Gratulálok a játékosaimnak! Sokat beszéltünk arról, hogy egy ilyen párharcba milyen mentalitással kell belemenni – mi pedig jó mentalitással mentünk bele a meccsbe, és tulajdonképpen az első perctől az utolsóig tartottuk a ritmust, koncentráltunk. Adtunk 25 gólpasszt, szedtünk 44 lepattanót – igazi csapatként játszottunk. De a mai mérkőzés végeredménye nem számít, csak annyi történt, hogy 1-0-ra vezetünk. Vasárnap már fordulunk rá a következő összecsapásra, azért fogunk dolgozni, hogy Egerszegen is hasonló teljesítményt nyújtsunk! Köszönöm a szurkolók támogatását, ismét nagyszerű hangulatot teremtettek, élmény volt pályára lépni!

Matthias Zollner: – Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, sokan elkísértek minket, nagyon fontos a támogatásuk – jóban, rosszban kitartanak mellettünk. Ez a meccs most nagyon nem sikerült. Nagyon fizikális volt a mérkőzés – sprinteknél, a kizárásoknál, a párharcoknál egyaránt –, európai színvonalú kosárlabdát mutatott a Falco. Ilyen szintű fizikalitással a szezon során most találkoztam először. A feladat adott, kedden reagálnunk kell ezekre a szituációkra, fel kell nőnünk a feladathoz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában