Röplabda

2024.04.11. 08:51

Kikapott a Haladás és a SZoESE is - Szombathelyi NB II.-es női röplabdacsapataink szettet sem tudtak nyerni

Az NB II.-es női röplabda-bajnokság felsőházában szereplő HVSE hazai pályán, míg az alsóházi SZoESE Ajkán szenvedett vereséget.

Sütő Dániel

Forrás: MRSZ

Haladás VSE–Tatabányai RSE 0:3 (-16, -18, -17). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 50 néző, NB II.-es női röplabdamérkőés, vezette: Mezőffy, Nagy.

HVSE: Kőrösi, Tóth B., Héjj, Marton G., Horváth B., Rudolf. Csere: Bánfi, Avas, Varga N., Ragasits. Edző: Dr. Mucsi Péter.

A szokásos létszámgondokkal küszködött ismét a Haladás együttese. Ettől függetlenül dicséret illeti a lányokat, mert lehetőségeikhez képest kihozták magukból a mximumot. Megvolt a kellő tűz és küzdelem a játékukban. A vasiak nem játszottak alárendelt szerepet az acélosabb  Tatabányával szemben, amely remekül élt magasságbeli fölényével.  

Röpisuli Sportegyesület–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (21, 20, 19). Ajka, 30 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Sipos, Őri.

SZoESE: Imre, Fülöp, Horvath K., Gábriel, Dóka, Szalai Cs. Csere: Donáczi, Nagy D., Wölfer. Edző: Bodzer Attila.

A szombathelyi egyetemista női csapatnak ezúttal sem sikerült meglepetés okoznia, így a rutinosabb gárda akarata érvényesült. Ez a mérkőzés is alakulhatott volna másképpen, de hullámzóan játszottak a vasi lányok. Olykor 4-5 pontos hátrányt dolgoztak le és ez rengetek energiát emésztett fel, ami jól jött volna pár fontos labdamenetnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában