Eredmények

2024.05.13. 15:40

Gotthárdi siker és pályacsúcs Ausztriában

A Synergy Fitness Szentgotthárd SE korábbi sokszoros magyar bajnok hosszútávfutója, Koszár Zsolt diadalmaskodott a 22. Bad Blumau Futófesztivál 10,5 kilométeres távján, ahol új rekordot állított fel az idejével.

Sütő Dániel

Forrás: Woki Zoltán

Május elején rendezték a 22. Bad Blumau Futófesztivált Ausztriában, ahol a különböző távokon összesen 800 futó vett részt. A Synergy Fitness Szentgotthárd SE korábbi többszörös országos bajnok hosszútávfutója, Koszár Zsolt is rajthoz állt a 10,5 km-es távon. Nem titkolt szándéka volt a 2015 óta fennálló 34:36-os pályacsúcs megdöntése. Ennek megfelelő nagy iramban kezdte a kétkörös versenyt és 33:45-ös idővel, a korábbi rekordot jelentősen megjavítva, megszerezte a győzelmet.

– Az elmúlt években sokat bajlódtam sérülésekkel. Nagyon örülök, hogy sikerült győzni és a rekordot megdönteni. Az irammal is elégedett vagyok, úgy érzem a felkészülésben jó úton haladok, de sok munka vár még rám, hogy újra csúcsformába lendüljek – értékelte teljesítményét Koszár Zsolt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában