Röplabda

2024.05.02. 13:28

Nagy skalpot szerzett a SZoESE női csapata

Az NB II.-es női röplabdabajnokság alsóházi rájátszásában idegenben verte a Szent Benedek II.-t a SZoESE, győzött a HVSE is, az egyetemista férfi alakulat viszont elvérzett.

Sütő Dániel

Forrás: MRSZ

Szent Benedek RA II.–Szombathelyi Egyetemi SE 1:3 (-17, 22, -23, -13). Balatonfüred, 30 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Fekete, Ónodi.

SZoESE: Lajos, Horváth K., Gábriel, Szalai Cs., Donáczi, Dóka. Csere: Tauker, Nagy D., Imre. Edző: Bodzer Attila.

„Nehéz bármit is mondani, le a kalappal a lányok előtt azért, amit ma letettek az asztalra” – összegezte a mérkőzésen történteket Bodzer Attila edző. Teljesen megérdemelten nyert a SZoESE, keményen megdolgozott a győzelemért a balatonfüredi röplabda akadémia II. csapata ellen.

Haladás VSE–Károli Gáspár Református Egyetem SC 3:1 (13, 12, -14, 21). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 100 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Hegedüs, Kiss.

HVSE: Tóth B., Héjj, Marton, Horváth B., Stéger, Dabronaki. Csere: Kőrösi, Bíró, Bodó, Rudolf, Varga N., Ragasits. Edző: Dr. Mucsi Péter.

Tét nélkül léphetett pályára idei utolsó bajnokiján Mucsi Péter együttese, mivel már korábban eldőlt, hogy a szombathelyiek a hatodik helyen végeznek. A lányok felszabadultan, jól játszottak utolsó meccsükön mindenki lehetőséget kapott.

Eszterházy SC–Szombatelyi Egyetemi SE 3:0 (14, 19, 23). Eger, 50 néző, NB II.-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Radasovszki, Villás.  

SZoESE: Marsai, Brabalics, Szabó G., Takács B., Biró, Dobos. Csere: Temesi, Halász, Müller. Edző: Gőczi István.

A hosszú út rányomta bélyegét az első szettre, aztán feljavult a SZoESE, de továbbra is jobbára a hazaiak irányítottak és végül megérdemelten nyertek.

Szombathelyi Egyetemi SE–BTDSE Taksony 2:3 (-27, 25, 14, -17, -7). Eger, 50 néző, NB II.-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Radasovszki, Villás.

SZoESE: Marsai, Szabó G., Takács B., Biró, Dobos, Koller. Csere: Temesi, Halász, Müller, Wendler. Edző: Gőczi István.

Idei utolsó tét nélküli bajnokiját maratoni szettel nyitotta a SZoESE, amely három szettlabdát is elhibázott, így két ponttal kikapott. A folytatásban főleg sáncban javult a vasiak játéka, akiknél a fiatalok is lehetőséget kaptak és jól helytálltak. Hatodik helyen zárt a SZoESE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában