Pozitív hírek érkeztek

2024.06.24. 00:21

Az MLSZ hivatalos tájékoztatása: Varga Barnabás állapota stabil

A magyar labdarúgó-válogatott támadója ijesztő sérülést szenvedett a Skócia elleni Európa-bajnoki-mérkőzésen. A szentpéterfai kötődésű játékost nyakmerevítőben, hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították. Egyetlen kérdés foglalkoztatja az egész országot: hogy van Varga Barnabás?

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Fotó: Ladóczki Balázs

A találkozó 71. percében Szoboszlai Dominik szabadrúgása után többen is ütköztek, Varga Barnabás pedig lenn maradt a földön. A magyar válogatott csatára nem kelt fel, a társak pedig egyből mutatták, hogy ápolás szükséges – ezalatt a magyar válogatott játékosai eltakarták a támadót, akit később hordágyon vittek le a pályáról - írja a Nemzeti Sport

Forrás: Getty Images

Az MLSZ késő esti hivatalos közlése szerint Vargát egy Stuttgarti kórházba szállították – az M4 Sport korábban azt közölte, képes volt kommunikálni a stábtagokkal, amit csapattársa, Botka Endre is megerősített nyilatkozatában. További tájékoztatást ígértek az állapotával kapcsolatban. 

Az M4 Sporton Marco Rossi szövetségi kapitány arról beszélt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, hogy Varga arccsonttörést szenvedett, de konkrétumot egyelőre nem lehet tudni, azt leszámítva, hogy az Európa-bajnokságon biztosan nem léphet pályára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában