Kézilabda

2024.06.13. 13:25

SZKKA: megvan az NB I.-es licenc

Minden akadály elhárult, a hazai kézilabda szövetség rábólintott az SZKKA élvonalbeli indulására.

Sütő Dániel

Pazar idényen van túl az SZKKA

Fotó: SZKKA

„Örömmel tájékoztatjuk Szurkolóinkat és a kézilabdás közösséget, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség Monitoring Igazgatósága határozatban jelezte: a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia számára az NB I-es Klublicencet kiadja” – olvasható az NB I.-es Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia hivatalos oldalán. Ez azt jelenti, hogy a klub stabil gazdasági helyzete mellett a szövetség a mérkőzéshelyszínnel kapcsolatos hiánypótlást is elfogadta, így minden akadály elhárult, így 100 százalékosan biztossá vált, hogy a következő, 2024/2025-ös szezonban a legmagasabb osztályban, az NB I.-ben szerepelhet Vida Gergő együttese. 

Mint ismert, a mögöttünk álló idényben 30 bajnokiból 30-on győzött, azaz, hibátlan mutatóval nyerte meg az SZKKA az NB I/B.-s bajnokságot és harcolta ki a visszajutást az élvonalba, ahol a következő években szeretné stabilizálni a helyét.

Kapcsolódó:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában