Eredmények

2024.07.23. 19:00

Íjászat: kiválóan céloztak a HVSE versenyzői

A Haladás VSE íjászai közül Tomsics Balázs vadászreflex, míg Keszey Gergely longbow kategóriában győzött a 3D bajnokság harmadik fordulójában.

Sütő Dániel

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Encsencsen 150 versenyző részvétele mellett rendezték meg a 3D bajnokság harmadik fordulóját – számolt be a HVSE portálja. A tikkasztó hőség ellenére a  Haladás VSE íjászai közül ketten is remekeltek: Tomsics Balázs a két nap eredményei alapján magabiztos versenyzéssel utasította maga mögé vadászreflexben a teljes mezőnyt. Keszey Gergely pedig longbow kategóriában nyert aranyérmet. 
– Két kemény napon vagyunk túl, végig nagyon meleg volt. – nyilatkozta Tomsics Balázs. – A szervezők is kitettek magukért, és „fejvakarós” pályákat építettek. Ennek ellenére sikerült mind a két napon első osztályt lőnöm és a döntőben is meg tudtam tartani az első helyemet. De nincs megállás, készülünk tovább az Országos Bajnokságra, majd a szeptemberi világbajnokságra, amelyet Ausztriában rendeznek.

Tomsics Balázs vadászreflexben diadalmaskodott
Fotó: HVSE


A következő fordulót augusztus 17-18-án a Győr-Moson-Sopron vármegyei Ravazdon rendezik, ez lesz egyben az Országos Bajnokság is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában