Kézilabda

2024.07.13. 10:00

SZKKA: komoly célokkal érkezett a dán tréner

A női kézilabda NB I.-be frissen feljutó SZKKA nemrégiben kinevezett új trénere, Bo Ruudgard Olsen a közeljövőben a nemzetközi porondra is kijuttatná a klubot.

Sütő Dániel

Szezonról szezonra építkezne Bo Ruudgard Olsen

Forrás: SZKKA

Csütörtökön volt egy hete annak, hogy a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia bejelentette hivatalos oldalán: a következő NB I.-es szezonban az elismert dán szakember, Bo Rudgaard Olsen irányítja az immár élvonalbeli vasi újonc  együttest. A csapat az új tréner vezetésével ezen a héten kezdi meg a felkészülést az előttünk álló szezonra. A szombathelyiek új mestere még az alapozás megkezdése előtt nyilatkozott a klub honlapjának az érkezéséről és a céljairól.

Szezonról szezonra építkezne Bo Ruudgard Olsen
Forrás: SZKKA


– A magyar első osztály újonccsapataként kemény szezonra számítok, de hiszek benne, hogy kemény munkával és megfelelő hozzáállással jó eredményeket érhetünk el– fogalmazott az SZKKA dán vezetőedzője. – Azért döntöttem az SZKKA mellett, mert tetszettek a klub által felvázolt tervek és jövőkép, hogy lépésről lépésre építkezünk és a fiatal játékosok fejlesztésére fókuszálunk. Biztos vagyok benne, hogy szezonról szezonra erősebbek leszünk és reméljük, hogy amire az új aréna felépül, az európai porondon is megmutathatjuk magunkat – nyilatkozta a jövőt is érintve a szombathelyi csapat dán vezetőedzője, Bo Ruudgard Olsen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában