Labdarúgás

2024.08.15. 15:58

A rendőrség nagy erőkkel készül a Maccabi Tel Aviv FC szombathelyi mérkőzésére

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

Mint arról beszámoltunk, nagy feltűnést keltett a napokban a büki sportpályát ellepő fegyveres személyzet – rendőrök, biztonsági őrök vonultak fel többször is nagy erőkkel.

Szerdán már Szombathelyen edzett a 22-szeres bajnok izraeli élgárda – ugyancsak szigorú biztonsági intézkedések közepette (még a sajtótájékoztató is csak izreali újságírók vehettek részt). Az is gyorsan kiderült, hogy nem véletlenül bukkant fel Vas vármegyében a Maccabi: csütörtökön 20.30-kor ugyanis a litván FK Panevezys ellen lép pályára a Haladás Sportkomplexumban a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első felvonásán – szigorúan zárt kapuk mögött. 

A mérkőzésre a rendőrség nagy erőkkel készül. Mint megtudtuk, "mai napon játszandó Maccabi Tel Aviv FC - FK Panevezys UEFA Európa Liga-selejtező labdarúgó-mérkőzéssel összefüggő biztosítási feladatokat a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség állományával közösen látja el, a szükséges erőkkel, eszközökkel, a rendőrségi törvényben meghatározottak szerint, a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében."
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában