Labdarúgás

2024.08.28. 20:14

Drámai döntetlent játszott a Haladás Budaörsön

A labdarúgó NB III. Észak-nyugati-csoportjának 5. fordulójában a Haladás VSE 3-3-at játszott Budaörsön úgy, hogy a hazai csapat a 95. percben egyenlített.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

Budaörs-Szombathelyi MÁV Haladás VSE 3-3 (0-1). Budaörs, 300 néző, NB II.-es labdarúgó-mérkőzés, 5. forduló, vezette: Molnár R.

Haladás VSE: Horváth A. - Árvay (Horváth A., 60.), Horváth M., Vigh, Varga Cs. – Czuczi, Tóth M. (Likerecz, 60.) Szakály A., Jancsó (Hende, 77.) – Ferencz (Szenczi B., 66.), Fehér (Fábián, 77.). Edző: Szenczi Imre.

Gólszerzők: Balajti (11-esből, 58.), Tóth Gy. (85.), Lami (90+5.), illetve Ferencz 2 (34. - 11-esből, 48.), Horváth M. (60.).

Negyedórányi játékot követően kis híján vezetést szerzett a Budaörs, de bal oldali beadás után Petneházi 15 méterről a jobb kapufát találta el. A 29. percben Szedlár 12 méteres lapos lövését Horváth Alex lábbal védte. A 32. percben Fehér lépett ki egy remek, tértölelő indítással a bal oldalon, ám a kapujából kifutó Schrenk – már a tizenhatoson belül - elütötte – tizenegyes. A büntetőt Ferencz félmagasan a jobb sarokba vágta (0-1). Nem sokkal később bal oldali hazai akció után a középen érkező Balajti nagy helyzetből a bal sarok mellé lőtt. Szünet után a 48. percben Ferencz tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, majd egy csel után 15 méterről kilőtte a jobb sarkot (0-2). 

Az 57. percben Czuczi buktatta Feketét a tizenhatoson belül. A büntetőt Balajti a jobb sarokba helyezte (1-2). A 60. percben Szakály jobb oldalról, a rövid sarokra belőtt szögletét Horváth Márk fejelt a bal felső sarokba (1-3). A 80. percben Szécsi közeli lövését védte bravúrral Horváth, majd öt perc múlva Tóth György fejelt a léc alá (2-3). A hajrát nagyon megnyomták a hazaiak, a rendes játékidő leteltekor Molnár Réka játékvezető három perc hosszabbítást mutatott, amiből, hogy miért lett öt per, az rejtély. Ugyanis a ráadásban ifj. Bognár György csak egy gyorsat cserélt, egyébként nem állt a játék. A 90+5. percben aztán az ide-oda pattogó labdát éppen a 91. percben beállt Lami vágta jobbról a léc alá (3-3)

A sok helyzetet hozó mérkőzésen a Haladás győzelmet engedett ki a kezéből – a 85. percben még 3-1-re vezetett...


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában