Amikor egy korszak lezárul

2024.08.22. 13:03

Király Gábor is üzent a német válogatottságot lemondó Manuel Neuernek

Vaol.hu

Forrás: Instagram/Király Gábor

Ahogy arról beszámoltunk, a 38 éves kapus szerdán a közösségi oldalán tudatta, hogy a jövőben már csak klubcsapatában, a Bayern Münchenben fog védeni.

Valamikor el kellett jönnie ennek a napnak is. Aki ismer, tudja, hogy nehezen hoztam meg ezt a döntést, de a 2026-os észak-amerikai vb-t már nem vállalom

– jelentette be Neuer, aki nyolc nagy tornán állt a gólvonalon, és 124-szer húzta magára a címeres mezt.

A labdarúgás világa egy pillanatra megállt, sok egykori, vagy éppen jelenlegi ellenfél és csapattárs is szívhez szóló üzenetekkel árasztotta el a közösségi médiát, amelyek a válogatottság lemondását bejelentő kapusnak szóltak. A Haladás és a magyar válogatott egykori hálóőre, Király Gábor pontosan tudja, hogy milyen érzés ezt megélni, Instagram-oldalán ő is üzent Neuernek. 

Manu, gratulálok a csodálatos válogatott karrieredhez és sikereidhez. Nagy értéke vagy a német labdarúgásnak és igazi példakép vagy a jövő kapusai számára. További sok sikert a klubcsapatodban 

- olvasható Király bejegyzésében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában