Labdarúgás

2024.08.30. 08:20

Nem maradtak ki a vasiak sem, keretet hirdetett Marco Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya öt újoncot hívott meg a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 26 fős keretébe.

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Szabó Miklós

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett az együttes szeptemberi, Nemzetek Ligája összecsapásaira. A csapatban több nagy hiányzó van, az olasz szakember pedig öt újoncnak szavaz bizalmat - írt róla a Ripost.

Tóth Balázs, Gergényi Bence, Vas Gábor, Yaakobishvili Antal és Nikitscher Tamás még nem játszott a nemzeti csapatban, emellett pedig Dárdai Palkó közel két év után került vissza a keretbe.

Gergényit már a Honvéd óta ismerem. Vas már 2023 óta stabil tagja a Paksnak és meggyőző teljesítményt nyújtott. Yaakobishvili a Gironának a fix játékosa. Nikitschert illetően pedig úgy gondolom, hogy a középpályán szükségünk van fizikai erőre.

– nyilatkozta a kerethirdetés után Marco Rossi. Fiola Attila, Lang Ádám, Szalai Attila és Callum Styles játékhiány miatt kimaradtak a csapatból.

Legnagyobb örömünkre nem maradtak ki a keretből a válogatott kikerülhetetlen vasi játékosai, Varga Barnabás és Schäfer András sem.

A magyar válogatott szeptember 7-én Németország, szeptember 10-én pedig Bosznia-Hercegovina ellen játszik a Nemzetek Ligájában.

A magyar labdarúgó-válogatott kerete Németország és Bosznia-Hercegovina ellen

Kapusok:

Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Tóth Balázs

Védők:

Balogh Botond, Botka Endre, Dárdai Márton, Gergényi Bence, Orbán Willi, Vas Gábor, Yaakobishvili Antal

Középpályások:

Bolla Bendegúz, Kata Mihály, Kerkez Milos, Nagy Ádám, Nagy Zsolt, Nego Loic, Nikitscher Tamás, Schäfer András

Támadók:

Ádám Martin, Csoboth Kevin, Dárdai Palkó, Gazdag Dániel, Horváth Krisztofer, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában