Kiadvány

2024.08.15. 18:18

Szombaton ismét megjelenik a vasi Focimagazin! - Játékoskeretek, sorsolások, edzői várakozások

Szombaton jelenik meg lapunkban a Vas vármegyei futballőszt felvezető Focimagazin kiadványunk – sorsolásokkal, játékoskeretekkel, edzői várakozásokkal.

Tóth Gábor

A Focimagazin kiadványban foglalkozunk többek között az Haladás VSE NB III.-as gárdájával – amely a férfi mezőnyben jelenleg a legmagasabb szintet képviseli nagypályán a vasi futballpalettán. Az új brazil légiósokat (is) bevető Haladás VSE NB I.-es futsalcsapata idén is merész célokat tűzött ki maga elé: a kupában és a bajnokságban is a címvédésért harcol. A Viktória NB I.-es női labdarúgócsapata megfiatalított kerettel várja az őszi szezon rajtját – és a középmezőnyt célozza meg. A Vas vármegyei I. osztályba az idén csak 13 csapat nevezett... De a vármegyei II. és III. osztály mezőnye is elég érdekesen alakult. A balul sikerült nyári, németországi Európa-bajnokság után a magyar labdarúgó-válogatott nem sokat pihenhet, hiszen máris kezdődik a Nemzetek Ligája 2024/2025-ös kiírása – nemzeti csapatunk a legmagasabb szinten, az A csoportban szerepel, és minőségi riválisok ellen lép pályára az ősszel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában