Eredmények

Tegnap, 8:00

Asztalitenisz: otthon kapott ki a SZAK

A férfi asztalitenisz Extraliga 5. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Szombathelyi AK-Sportiskola I. hazai pályán kapott ki a Szécsénytől.

Pum András

Szombathelyi AK-Sportiskola I.-Szerva ASE Szécsény 2-5. Szombathely, Asztalitenisz-csarnok, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 5. forduló.

© Unger Tamás
Poór Balázs egy győzelmet szerzett. Fotó: Unger Tamás

Páros: Gergely, Poór B.-Petkov, Kizakisz 2:3. Egyéni: Gergely-Demeter 2:3, Poór B.-Petkov 1:3, Szarka Zs.-Kizakisz 0:3, Gergely-Petkov 0:3, Szarka Zs.-Demeter 3:0, Poór B.-Kizakisz 3:2 (2-5).

Az 5. fordulóból előrehozott mérkőzésen a párosokon voltak nyerési esélyeik a szombathelyieknek, hiszen Gergely Márk és Poór Balázs már 2-0-ra is vezetett Petkov és Kizakisz ellen. A szerb játékos vezérletével aztán fordítottak a vendégek. Kiválóan játszott Gergely az egykori válogatott játékos, Demeter ellen is, 2-1-es vezetésről kapott ki, nagyon szép teljesítmény mellett. Az első pontjukat 0-5-nél szerezték a vasiak – játék nélkül. Demeter – valószínűleg sérülés miatt – feladta a meccset Szarka Zsolt ellen. A második győzelem Poór Balázs nevéhez fűződik, miután 3-2-re legyőzte Kizakiszt. Poór 1-5-ös állásról tudott talpra állni a döntő játszmában. Győzött: Poór B. 1, Szarka Zs. 1 illetve Petkov 2, Demeter 1, Kizakisz 1, Petkov-Kizakisz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában