Kosárlabda

2024.09.07. 21:54

Bo Rudgaard: van még hova fejlődnünk

Az SZKKA edzője, Bo Rudgaard szerint a Békéscsaba ellen 39-36-ra diadalmaskodó együttese felemás félidőket produkált, de a lényeg, hogy zsebben a két pont.

Sütő Dániel

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a női kézilabda NB I. újoncaként a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia három góllal legyűrte a Békéscsabát a szezonnyitó rangadón.

Bo Rudgaard
Bo Rudgaard a lányok első félidei teljesítményét dicsérte 
Fotó: Unger Tamás

Bo Rudgaard, az SZKKA vezetőedzője: - Nagy kihívás mindig az első bajnoki ütközet. Az első félidőben nagyszerűen játszottunk, szép támadásokat vezettünk, rendben volt a csapat. Nem úgy a második játékrészben, ekkor már gondjaink voltak a védekezéssel. Összességében úgy látom: van még hova fejlődnünk, de ma mindennél fontosabb a két pont megszerzése volt.

Rácz Sándor, a Békéscsaba vezetőedzője: - Gratulálok a Szombathelynek. Tulajdonképpen az első félidőben vesztettük el a mérkőzést. Volt egy periódusa a meccsnek, amikor rontottunk három-négy ziccert, ekkor elléptek a hazaiak, és megtartották az előnyüket. A szünet után változtattunk a védekezésben, de nem sikerült az egyenlítés.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában