Kosárlabda

2024.09.17. 17:00

Egis Körmend: Megkezdték a bérletárusításokat

Szeptember 23-ig, azaz jövő hétfő 20 óráig tartják fent a tavalyi ülőbérlethelyeket az NB I.-es Egis Körmendnél.

Sütő Dániel

Az idei Göcsej-kupában elért Körmend-siker egészen biztosan bizakodva tölti el a szurkolókat, akik a hétvégén a hazai rendezésű Mogyorósy Emléktornán tekinthetik meg alakulófélben lévő csapatukat. Az elmúlt hétvégén a ZTE és a PVSK ellen aratott győzelmek során is látott még hiányosságokat a piros-feketék trénere. 

Egis Körmend
Alakul az Egis Körmend csapata
Forrás: Egis Körmend/Bálizs Zsuzsa


– Egy rivális ZTE-t vertünk meg a döntőbe jutásért idegenben, ami nagy dolog, hiszen egy erős csapatról van szó – fogalmazott az Egis Körmend közösségi oldalán Forray Gábor vezetőedző. – Győztesen hagytuk el a pályát, és mindig jobb nyerni, mint veszíteni, ezek a győzelmek építik a csapatot. Örülök, hogy nyertünk, de a mérkőzés összképével nem vagyok teljesen elégedett. Az első és a harmadik negyedben jók voltunk, de a második és a negyedik negyedben már kevésbé. Szerencsére van felvétel, így ezekből a hibákból tanulhatunk és javulhatunk. Rengeteg munka vár még ránk. Egy Canossa-járás után tisztában vagyok vele, hogy még nem vagyunk teljesen készen, de ezt az eredményt a mostani helyzethez képest maximálisan kihoztuk. 


A körmendi klubvezetés célja, hogy szurkolóival új szintre emelje az együttműködést. Ezért létrehoztak egy kérdőívet, amelyben szurkolóik fontos kérdésekben mondhatják el véleményüket egészen szerda reggel 9 óráig.
A piros-feketék közösségi oldalán közben arról is tájékoztattak, miként alakulnak a jegy- és bérletárak az új szezonban. A tavalyi ülőbérlethelyeket jövő hétfő 20 óráig  tartják fent. SD

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában