Kipróbálnád? Jelentkezz!

8 órája

Egis Körmend: Rudi nagy rekordja! - olyat tett, amire csak kevesen képesek

Az NB I.-es Egis Körmend kosárcsapatának nyáron igazolt légiósa olyat tett, amire valószínűleg csak kevesen képesek. Rudi Williams triplagyára megihlette a klub vezetőségét, amely egy játékra invitálja a szurkolókat, vállalkozó kedvűeket.

Sütő Dániel

Az Egis Körmend hivatalos közösségi oldala szerint a kétadogatós drill játékban, ahol 8 perc alatt kell 100 hárompontost dobni, Rudi Williams valószínűleg világrekordot jelentő 5 perc 50 másodperc alatt érte el a 100 hárompontos dobást. A rendelkezésre álló 8 perc alatt összesen 136 darab hárompontost értékesített a piros-feketék újdonsült játékosa.

Egis Körmend
Az Egis Körmend újdonsült triplagyárosa, Rudi Williams
Forrás: Egis Körmend

Próbálkozni lehet, a lehetőség adott a szurkolók számára is! Aki úgy érzi, hogy Rudival fel tudná venni a versenyt, küldjön egy 1 perces bemutatkozó videót az [email protected]-ra, vagy a klub valamelyik social media felületére.

"A videóban mondd el, miért Te vagy a legalkalmasabb, és mutasd be kosártudásodat is. A legszellemesebb jelentkezőnek szervezünk egy 1v1 meccset Rudival. Ha az illető legyőzi Rudit, neki felajánlunk egy állóbérletet a H, vagy a B-közép szektorba, vagy egy csapat által dedikált mezt. Ha nem nyer, akkor sem távozik üres kézzel" - olvasható.

Jelentkezési határidő: szeptember 27. péntek 12:00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában