Tenisz

2024.09.03. 11:29

Folytatódott a városi amatőr tenisz csapatbajnokság Szombathelyen

Két mérkőzéssel folytatódott a 2024-es Alpok Dent Városi Amatőr Tenisz Csapatbajnokság – pénteken pedig két sorsdöntő meccset rendeznek.

Tóth Gábor

A legutóbbi forduló résztvevői

Fotó: VN/Palotai zoltán

Mindkét mérkőzést a nyílt kategóriában rendezték a Savarai Tenisz Centrum kiválóan előkészített pályáin. A Bonus Shop (Catomio János, Molnár Bálint, Sáfrány Ákos) a Savaria (Török Bence, Németh Dominik) gárdáját verte 3:0-ra – vagyis a két egyes mérkőzést és páros meccset is behúzta a továbbra is veretlen Bonus Shop. A Vasvár Tenisz Team (Hubay Balázs, Tüskés György) és a Kettőshuba (Hujber Zoltán, Hulman Zsolt) összecsapását a vasvári alakulat nyerte meg 2:1-re. A két szinglit behúzva biztosította be a győzelmét vasvári együttes – amely nagy csatában diadalmaskodott!

Pénteken 16 órától folytatódik a városi bajnokság, mindkét kategóriában a végső helyezéseket befolyásoló derbi következik a Késmárk utcai Tenisz Centrumban. A nyílt mezőnyben két veretlen csapat feszül egymásnak: ugyanis Bonus Shop–Ják502 rangadót rendeznek. Míg a +50-es korcsoportban az ezüst- és a bronzérem „szempontjából” vív nagyon fontos  összecsapást az NLG és a FOLT Team együttese.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában