Kézilabda

16 órája

Sima CVSE-siker a vasi rangadón

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság második fordulójában a Celldömölk gárdája 10 góllal verte a Sárvárfürdő Kinizsit a vármegyei rangadón.

Sütő Dániel

Celldömölki VSE–Sárvárfürdő Kinizsi SE 35-25 (15-13). Celldömölk, CVSE-Swietelsky Aréna, 80 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Balogh, Muzslai. 
Celldömölk: Szalai N. – Horváth D., Tóth V. 10, Győrffy R. 3, Szecsődi 6, Hajdú D. 3, Molnár V. 9. Csere: Hajdú H. – Gyurák, Pup S., Erdélyi, Pup R., Gősi 4. Edző: Erőss Péter:
Sárvár: Tömő, Varga Á., Dávid (kapusok), Baán, Barcza 9, Szemes 3, Ács B. 4, Gerencsér 1, Kiss V., Horváth I. 4, Oláh N., Molnár Zs. 3, Ács A. 1, Horváth L. Edző: Skoda Bence. 

Nem ment a Sárvárnak a CVSE ellen
Forrás: Handball Sárvár


A mérkőzés – ha csak a számokat nézzük –, akkor simának nézett ki, de nem így volt. Az első félidőben igaz sikerült egy nagyobb előnyre szert tennie a házigazda CVSE-nek (10-3), de a pihenőre "csak" kettő gólnyi fór maradt a hétből. A második félidő elején újra elkezdte építgetni előnyt a hazai alakulat és lassan, de biztosan egyre csak távolodott a vendégektőla CVSE. Sajnálatos módon Győrffy Réka súlyos térdsérülést szenvedett, amely gyengített a Celldömölk csapatán. De sikerült ezt követően is nagy elánnal játszania a házigazdának, és ezzel már nem tudta tartani a lépést a Sárvár, amely így méretes zakóba szaladt bele. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában