Eredmények

2024.09.03. 11:18

Triatlon: vasi érmek a kegyetlen hőségben

Hétvégén 35 °C körüli kegyetlen hőségben rendezték meg a XIII. Ábrahámhegyi Triatlon Amatőr kupát, melyen szép számmal vettek részt vasi versenyzők is.

Pum András

A sprint távon a versenyzőknek 750 méter úszást, 19 kilométer kerékpározást és 4,5 kilométer futást kellett teljesíteni. 

A vasi indulók az ábrahámhegyi strandon. Balról-jobbra: Kapolcsi Imre, dr. Temesi Zsuzsanna, Vörös Petra és Dőbör ImreFotó: VN/Vasi Triatlon és Úszó Klub

Ezen a távon az igazolt, egyesületi versenyzők közül a SZoESE triatlonistája dr. Temesi Zsuzsanna korcsoportjában (55-59 évesek) az 1. helyen végzett. Ugyancsak első helyezést ért el a Vasi Triatlon SE versenyzője Kapolcsi Imre a 75-79 évesek között. Döbör Imre korosztályában a középmezőnyben végzett.

A rövid távon (1500 méter úszás, 38 kilométer kerékpár és 9 kilométer úszás) a Vasi Triatlon SE versenyzője, Vörös Petra (35-39 évesek) kategóriájában az első, míg a nők abszolút versenyében a 2. helyen zárt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában