Eredmények

2 órája

Asztalitenisz NB I.: győzött a Celldömölk

Celldömölk A férfi NB I.es asztalitenisz-bajnokság 4.fordulójában a Celldömölk II. magabiztosan győzött a Pénzügyőr II. ellen.

Pum András

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő II.-Pénzügyőr SE II. 10:4. Celldömölk, férfi NB I.-es asztalitenisz-mérkőzés, 4. forduló.

Gőgös Martin remekül játszott a Pénzügyőr II. ellen -Fotó: Giczi Sándor

Párosok: Kalmár, Iván B.-Kovács M., Zhu 3:0, Gőgös, Nyírő-Horti, Borsi 0:3 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Iván B.-Zhu 3:0, Kalmár-Borsi 0:3, Nyírő-Kovács M. 3:1, Gőgös-Horti 3:2 (4-2). 2. forduló: Iván B.-Borsi 3:0, Kalmár-Kovács M. 3:1, Nyírő-Horti 1:3, Gőgös-Zhu 3:0 (7:3). 3.forduló: Iván B.-Kovács M. 3:0, Kalmár-Horti 0:3, Nyírő-Zhu 3:0, Gőgös-Borsi 3:0 (10-4). 

A párosoknál mindkét csapat egy-egy meccset nyert, így 1-1 volt az állás. Az első körben meglepetésre Gőgös Martin nagy csatában legyőzte az ellenfél legjobbját, Hortit. Az első egyéni kört követően 4-2-re vezettek a celldömölkiek, akik a második körben négy meccsükből hármat is behúztak, így 7-3-ra elléptek. Az utolsó forduló is hasonlóan alakult, a négyből három meccs a hazaiaéké lett, akik végül 10-4-re nyertek - Iván Bertold és Gőgös Martin oroszlánrészt vállalt a sikerből. Győzött: Iván B. 3, Gőgös 3, Nyírő 2, Kalmár 1, Kalmár-Iván B., illetve Horti 2, Borsi 1, Horti-Borsi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában