Eredmények

2 órája

AVUS: győzelmet ért a jó védekezés

Az OB I/B-s vízilabda-bajnokság 3. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) megszerezte első győzelmét.

Pum András

AVUS–Eszterházy SC 8-5 (2-2, 1-2, 3-1, 2-0). Szombathely, 100 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, vezette: Pintér, Veilandics.

© Cseh Gábor
Az AVUS játékosa, Sági Benjámin négy gólt szerzett Fotó: Cseh Gábor


AVUS: Antoni – Spitzer, Makarenko, Makrai 2, Sági 4, Sántha 1, Kertész 1. Csere: Farkas, Horváth L., Nagy L., Somos, Horváth R. Edző: Péter Imre. 
A vasiak első két bajnokijukat – az egri egyetemistákhoz hasonlóan – elveszítették. A szombathelyiek szerezték a meccs első gólját, ám a vendégek egyenlítettek. Hiába talált be Sági büntetőből, a hevesiek erre is válaszoltak (2-2). A második negyedben is felváltva estek a gólok, a nagyszünetben 4-3-ra a vendégek vezettek. A harmadik negyed a vasiaké volt – 6-5-re vezettek az aligátorok. A negyedik negyedben csak a vasiak szereztek gólokat, akik 8-5-re győztek.
Péter Imre: – Győzelmünket főleg jó védekezésünknek köszönhetjük. Öt gólon tartottuk az Egert, így a végére sima győzelmet arattunk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában